Ako se želite oraspoložiti, pogledajte ove prekrasno ukrašene izloge u Zagrebu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEĆ smo pisali o prvim izlozima ukrašenim u božićnom ruhu, a sada je većina trgovina, frizerskih salona, parfumerija i ostalih ukrasila svoje izloge pa smo odlučili ponovno prošetati centrom Zagreba i sve ih pofotkati. Ako se želite uljuljkati u pravi božićni ugođaj, došli ste na pravo mjesto. Ova galerija definitivno će vam uljepšati dan i donijeti vam čaroliju Božića. 

Maria Store

Maria Store u Masarykovoj ulici plijeni pažnju crvenim laticama, trubom i tek pokojim odjevnim komadom. Ova multibrand trgovina luksuzne odjeće i modnih dodataka ukrasila je izloge i rukom ispisanim božićnim čestitkama.


Swarovski

U istoj ulici kao i Maria Store, u Masarykovoj, u centru Zagreba, smjestila se i Swarovski trgovina nakitom. Izlog je ukrašen u zelenoj i ružičastoj boji prigodnim poklon-kutijama, mašnama i kuglicama. 


L’erotic

U Frankopanskoj ulici smjestio se L’erotic. Ova trgovina poznata je po začinima za gin, poklon-paketima i drugim proizvodima. Izlog im izgleda kao da ga je posjetio snijeg, a tu se mogu pronaći i božićno drvce i lanterne sa svijećom.


Kofer.

Kofer. u Mesničkoj ove je godine jednostavno uredio svoj izlog za blagdanski period. Tako je izvana ukrašen zelenom girlandom, a tu je i ogledalo koje je prigodno uređeno. 


Intimissimi

U Ilici, u blizini glavnog trga, smjestila se Intimissimi trgovina poznata po ponudi donjeg rublja i odjeće za spavanje. Izlog je decentno uređen, tek pokojom većom kuglicom za bor i kristalnim lusterima. Jedan dio izloga u potpunosti je crven, a drugi crn. 


Jo Malone

Trgovina Jo Malone u Ilici oduševljava svojim veselim izlogom. Ovdje su u prvom planu čovječuljci u obliku medenjaka, a oko njih se mogu vidjeti parfemi, svijeće i drugi Jo Malone proizvodi. 


Women’s Secret

U Ilici se smjestio i Women’s Secret, popularna trgovina donjeg rublja, pidžama, loungewear odjeće i slično. Izlog je ukrašen decentnim lampicama, koje su postavljene tako da oslikavaju siluetu bora. Odjeća je u prigodnoj crvenoj boji. 


Dessange

Frizerski salon Dessange u Ilici ukrasio je svoj izlog zlatnim kuglicama svih veličina. Postavljene su oko bijele makete, koja podsjeća na Eiffelov toranj. Na ulazu u salon nalazi se ukrašena girlanda. 


Rolex

Luksuzna trgovina satova Rolex u Petrićevoj ulici prigodno je ukrasila svoj izlog. Tako su u njemu osvanuli posteri božićnih motiva. Zanimljivo je da ova trgovina u svom izlogu nema izložene satove. 


Lu&Co

Na Zrinjevcu se smjestio Lu&Co gift shop. Ovaj izlog uvijek mami poglede svojim dekoracijama, a sada je u njima i pokoji božićni detalj, poput crvenih mašnica, zelenih kuglica, zvjezdica i sl. 


Merla

Hrvatski brend premium posteljine Merla može se pronaći u Teslinoj ulici. Izlog im je prigodno božićno ukrašen pa se tu mogu pronaći kuglicama ukrašen bor, orašari i prigodno dekorirana girlanda. 


Lancel

U Teslinoj se nalazi i Lancel, francuska luksuzna galanterija. Izlog im je prilično zanimljiv s jedinstvenim dekoracijama napravljenim od kuglica, umjetnog krzna i ukrasnih grana.


Borboleta

Izlog trgovine nakitom Borboleta u Gundulićevoj prilično je jednostavan, ali svejedno efektan. Na njemu se tako može pronaći natpis “It’s warm inside!”, okružen pahuljama i borićima. 


Amelie Home&Fashion

Amelie Home&Fashion trgovina u Jurišićevoj isto ima ukrašen izlog, i to prigodnim lampicama, a u izlogu koji je više posvećen stvarima za dom mogu se naći prigodne božićne figurice i dekorativni elementi za dom. 


Home Sweet Home

Home Sweet Home trgovina smjestila se u Martićevoj, a u ponudi ima sve za uređenje doma. Izlog je prigodno ukrašen okićenim božićnim drvcem, orašarima, kuglicama i drugim dekoracijama. 


Studio 56

Studio 56 još je jedna trgovina opremom i dekoracijama za dom, a isto se smjestila u Martićevoj. Izlog im je trenutno ispunjen raznim božićnim dekorativnim komadima za dom. 


Jasmina i lutkice

Jasmina i lutkice u Petrinjskoj redovito oduševljava svojim izlogom, a trenutno je ukrašen zvjezdicama, malim životinjama, gljivama, sijenom, drvenim lutkama i sl. 


Delicatesse O La La

U Masarykovoj ulici nalazi se i trgovina talijanskim delikatesama Delicatesse O La La. I njihov izlog prigodno je ukrašen, i to mašnama, kuglicama, okićenim drvcem… 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *