Trgovine su snizile cijene igračaka i do 50%. Pogledajte ostale akcije

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK smo listali kataloge i pretraživali ponudu za Indexovu prehrambenu šoping-listu, primijetili smo odlična sniženja na proizvode za čišćenje, njegu i higijenu, kao i na kućanske artikle i aparate, ili smo ih pronašli po povoljnim cijenama.

Izdvojili smo najpovoljnije ponude i proizvode s odličnim cijenama u svakoj trgovini. Tommy, Lidl, Kaufland, Konzum, Plodine, Eurospin, Spar i Interspar dostupni su u svim većim mjestima diljem Hrvatske, a ispod možete vidjeti našu šoping-listu za ovaj tjedan.

>> Kantica Lino Lade Duo od 2.5 kg se vratila, evo i po kojoj cijeni

Kaufland

Kauflandov katalog vrijedi od srijede, 29.11., do utorka, 5.12., ili do prodaje zaliha, a pojedini popusti vrijede samo na odabrane datume u tom periodu. Aktualni katalog možete prolistati ovdje, a za ostvarenje pojedinih dodatnih popusta potrebna vam je Kauflandova kartica.


Konzum

Konzumov katalog vrijedi od četvrtka, 30.11., do srijede, 6.12., ili do prodaje zaliha. Za pojedine popuste potrebna je MultiPlus kartica. Aktualni katalog možete prolistati ovdje.


Lidl

Lidlov katalog vrijedi od ponedjeljka, 27.11., do nedjelje, 3.12., ili do prodaje zaliha, a pojedini popusti vrijede samo na odabrane datume u tom periodu. Katalog možete prolistati ovdje, a za ostvarenje pojedinih popusta potrebna vam je mobilna aplikacija Lidl Plus.


Spar

Novi katalozi Spara i Interspara vrijede od srijede, 29.11., do utorka, 5.12., ili do prodaje zaliha za prehrambene namirnice, kozmetiku, proizvode za osobnu higijenu i sredstva za čišćenje. Pojedini popusti vrijede samo u trgovinama Spar i Interspar, ovisno o dostupnosti proizvoda na akciji u tim trgovinama. Aktualne kataloge možete prolistati ovdje.


Eurospin

Katalog Eurospina vrijedi od četvrtka, 30.11., do srijede, 6.12., ili do isteka zaliha. Aktualni katalog možete prolistati ovdje


Tommy

Tommyjev akcijski katalog vrijedi od četvrtka, 30.11., do srijede, 6.12. Katalog možete prolistati ovdje


Plodine

Katalog Plodina vrijedi od srijede, 29.11., do utorka, 5.12., ili do isteka zaliha, a pojedini popusti vrijede samo na odabrane datume u tom periodu. Aktualni katalog možete prolistati ovdje.

*Cijene su izražene u eurima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *