Nove pločice bez radova: Ove su naljepnice odlična opcija, čak i za podstanare

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI od nas svako toliko požele malo preurediti svoj dom. No ne morate mijenjati sve iz temelja kako biste to učinili. Ako su vam, primjerice, dosadile pločice koje trenutno imate u kuhinji ili kupaonici, postoji vrlo jednostavno i povoljno rješenje da ih osvježite.

Novi prostor u nekoliko minuta

Naljepnice su jednostavna i cjenovno prihvatljiva opcija da “promijenite pločice”, a da ih ne morate razbijati i obavljati ikakve složene radove. U videu je jasno prikazano kako ih je potrebno tek nalijepiti i u nekoliko minuta vaš je prostor kao nov.

“Obožavam ih, imam plave i tako me vesele”, “Zelene bi odlično izgledale u mojoj kupaonici”, “Imam ih i čekaju da krenem s uređenjem, tako su lijepe”, “Prekrasne su”, glase neki od komentara ispod videa.

Beskonačne opcije za vaš dom

Ovakve će se naljepnice lijepo uklopiti u kuhinju, u kupaonicu, pa čak i na stube. Preporučuje se da ih ne postavljate u tuš, iako su otporne na vlagu i toplinu, no uvijek možete testirati par centimetara prije kompletnog preuređenja.

Crne pločice uvijek su elegantna suvremena opcija koja je sve popularnija. Odlično će izgledati u moderno uređenim prostorijama. Odlična opcija ako želite prostor urediti minimalistički, ali ne bijelo ni bež.

Ove su naljepnice odlična opcija i za ukrašavanje namještaja, poput ormarića. Najbolje od svega je što ove naljepnice možete bez puno muke ukloniti, tako da neće stvarati problem ako živite kao podstanar.

Glatke i sjajne, mat, imitacije cigle ili drva, različitih boja i uzoraka… Opcije uređenja uz pomoć ovih naljepnica su beskonačne, upravo zato što nisu trajno rješenje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *