Ove male sušilice rublja popularne su na TikToku. Evo gdje ih ima za kupiti

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U DANAŠNJE vrijeme većina suši rublje na dva načina – putem standardnog sušila za rublje ili u sušilici. Ovo potonje je svakako brža opcija i puno zgodnija, posebno u zimskim mjesecima. No nemaju svi mjesta u kući ili stanu za sušilicu, ili npr. žive u domu ili u najmu gdje sušilica nije opcija. Upravo zato su mnogi na TikToku istaknuli prednosti prijenosnih sušilica. 

>> “Gdje je ovo bilo dok sam studirao”? TikTokeri oduševljeni mini perilicom

One su manjih dimenzija od standardnih sušilica i mogu se postaviti bilo gdje, a neke su toliko male da su idealne i za ponijeti sa sobom na put. Niže smo izdvojili najpopularnije opcije na TikToku koje mnogi preporučuju. 

Mini prijenosna sušilica

Prva je mini prijenosna sušilica s vrećicom za odjeću. Ova sušilica je jako mala, ne zauzima puno prostora i tiha je dok radi, a u njoj se mogu sušiti manji komadi odjeće. Ima ugrađen uređaj za kontrolu temperature, automatsko isključivanje kada se pregrije te je zbog svoje veličine prikladna za putovanja, hotele, domove itd. 

Ovu mini prijenosnu sušilicu odjeće našli smo na AliExpressu na sniženju od 60%, tako da joj je trenutna cijena 14.51 eura. Možete je vidjeti ovdje


Prijenosne sušilice

Druga opcija koja je viralna na TikToku je nešto veća od prijašnje, ali svejedno manja od standardne sušilice. Izgleda zapravo skoro kao i “prava” sušilica s prednjim prozorom, ali manjih dimenzija. No ovakve sušilice su i nešto skuplje od prethodne opcije. 

Prvu identičnu našli smo na eBayu, ali joj je i cijena visoka i košta 740 eura, nju možete vidjeti ovdje. No našli smo i dvije slične opcije na njemačkom Amazonu. Prva ima snagu od 830 W i maksimalan kapacitet od 3 kg. Ima pet programa sušenja: hladno, standardno, ekstra, sušenje na zraku i protiv gužvanja. Dimenzije su joj 41.5 x 49.5 x 59.5 cm, a cijena 264 eura. Možete je vidjeti ovdje

Druga opcija je mala prijenosna kondenzacijska sušilica rublja koja isto ima više načina rada uključujući vrući ili hladan zrak i 3D sušenje. Maksimalan kapacitet joj je 0.8 kg, a dimenzije su joj 310 x 390 x 380 mm. Košta 275 eura, a možete je vidjeti ovdje


Prijenosna i sklopiva opcija za sušenje rublja

Zadnja opcija koja je prilično popularna na TikToku za sušenje odjeće je ova. Radi se o prijenosnoj i sklopivoj opciji sušenja rublja. Ona ima dva dijela – električnu malu sušilicu i “torbu” za odjeću koja se planira sušiti. Može se objesiti bilo gdje. 

Sličnu opciju našli smo na njemačkom Amazonu. Idealna je za sušenje ručnika, donjeg rublja, badića, dječje odjeće, sportske odjeće i sl. Dimenzije su joj 32.6 x 25 x 13.7 cm, a kapacitet joj je 10 kg. Trenutno joj je cijena snižena pa košta 52 eura, možete je vidjeti ovdje

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *